Over Te Grotenhuis Dinxperlo

Te Grotenhuis

Wij zijn uw afvalstraat voor de Gemeente Aalten en omgeving. Bij ons kunt u 6 dagen in de week terecht voor het storten van al uw afval. In onze afvalstraat kunt u onder andere terecht voor het storten van: Groenafval, Snoeiafval, Tuinafval, Ophoogzand, Puinafval, Bouw en sloopafval en Houtafval. Indien u iets anders wilt storten dan het bovengenoemde neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Meer dan alleen een afvalstraat!

Te Grotenhuis Dinxperlo is meer dan alleen een afvalstraat. U kunt bij ons ook terecht voor het bestellen van zand, grind en grond. Wij leveren aan onder andere hoveniers, aannemers en particulieren. In ons uitgebreide assortiment vind u bijvoorbeeld vloerzand, metselzand, speelzand, zwarte grond en meer. te Grotenhuis V.O.F. is gespecialiseerd in het aannemen van al uw afval en het leveren van zand, grind en tuinaarde. Dit kan in zowel kleine als in grote hoeveelheden.

Vrijblijvend advies

Bij ons kunt u ook terecht voor vrijblijvend advies voor het aanleggen van uw tuin en bijbehorende straatwerk. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor het uitgraven van uw tuin, het afvoeren van uw struiken en bomen of voor het plaatsen van een container. Wilt u liever direct zelf uw bestelling ophalen? Bezoek ons terrein in Dinxperlo of neem contact met ons op voor meer informatie.

Openingstijden van te Grotenhuis vof vind u hier. Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u een brandende vraag waarvan u het antwoord niet kon vinden op onze website, laat het ons dan weten en neem via de onderstaande button geheel vrijblijvend contact met ons op.